Junkkaritulokset 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa Kokkolassa
YleisurheiluJulkaistu: 08.08.2021 20.37

Kokkolassa käydyissä 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa Junkkareita edustivat 15-vuotiaiden sarjassa Emilia Reinikainen ja Tuukka Törnvall, sekä 14-vuotiaiden sarjassa Jenniina Tuura, Frida Isojärvi ja Tilda Sorvari.

Kilpailu-urakan aloitti perjantaina T15 300m aitajuoksussa Emilia Reinikainen sijoittuen hienosti kahdeksanneksi uudella ennätysajallaan 48,46.

Lauantaina kilpailut jatkuivat ja T14 100m alkuerissä Jenniina Tuura, sekä Frida Isojärvi juoksivat molemmat itsensä finaaliin. Jenniina Tuura voitti oman alkueränsä ajalla 13,02 (tuuli +0,0). Frida sijoittui omassa alkuerässään kolmanneksi juossen oman hienon ennätyksensä 12,98 (tuuli +1,7). Finaalissa Jenniina Tuura oli kuudes ajalla 13,20 ja Frida seitsemäs ajalla 13,33 (tuuli +0,6). Jenniinan ennätysaika 100m matkalta on tänä kesänä juostu 12,92.

P15 100m Tuukka Törnvall sijoittui alkuerien neljänneksitoista ajalla 12,70 (tuuli -1,6). Tuukan ennätys 100m on tänä kesänä juostu 12,21.

Sunnuntaina urakkaansa jatkoivat vielä Emilia Reinikainen ja Frida Isojärvi. Emilia hyppäsi T15 korkeudessa jaetulle kahdeksannelle sijalle tuloksella 150. Tällä kaudella Emilia on hypännyt ennätyksensä 155. Frida Isojärvi juoksi T14 300m alkuerissä sijoittuen kahdenneksitoista ajalla 43,98. Fridan ennätys kyseiseltä matkalta on tänä kesänä juostu 43,01.

Sunnuntaina myös Tilda Sorvari kilpaili T14 2000m matkalla sijoittuen seitsemänneksitoista ajalla 7.38,25. Tildan ennätys kyseiseltä matkalta on 7.36,97 ja se on myös juostu tänä kesänä.