ALUEELLE SAAPUMINEN

Hiihtomajalle (hiihtomajantie 90) saapuminen valtatie 8:lta. Pohjoisesta Shellin liikenneympyrästä n. 2,8km Kokkolaan päin. Etelästä päin Tapion tuvalta n. 2km Ouluun päin.
Saapua voi myös henkilöautolla Hiekkasärkiltä Metsolantien kautta (huom! reitillä painorajoitettu silta 6t). Liikenteenohjaajat ovat ohjaamassa liikennettä.

Tiporämeentie on yksisuuntainen klo 8-12 yleisöparkin (peltoP) suuntaan Vihasniementieltä. Liikenteenohjaus ko. aikana paikalla.

PYSÄKÖINTI

Hiihtomajan läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa.
- Linja-autoille on varattu tilaa hiihtomajan rakennuksen viereiseltä parkkipaikalta.
- Inva-paikkoja löytyy kahdesta eri kohdasta. Autosta voi seurata kilpailua stadionin maalisuoran mutkasta. Kävellen siirryttävät paikat ovat ensimmäisenä linja-autoparkissa.
- Kilpailija P-lipulla (2/joukkue) pääsee voitelutilan, testi- ja verryttelyladun välittömään läheisyyteen.
- Kilpailija/huoltaja P-paikkoja löytyy alueelta runsaasti.
- Yleisön P-paikkoja on runsaasti hiihtomajan välittömässä läheisyydessä, kaukaisin on n. 300m päässä Tiporämeentiellä olevalla pellolla, täältä tulee oikopolku hiihtomajalle.

POISTUMINEN

Tiporämeentie on yksisuuntainen klo 12-16 yleisöparkista (peltoP) Vihasniementien suuntaan sekä hiihtomajantieltä Metsolantien suuntaan sillalle saakka leveämmän tien alkuun saakka. Liikenteenohjaus ko. aikana paikalla.

- Linja-autot poistuvat hiihtomajan tietä pitkin valtatie 8:lle.
- Etelään lähtevät henkilöautot poistuvat Metsolantien kautta Hiekkasärkille, tällä voi valita meneekö Tapion Tuvan risteyksen (Hiekkasärkät P) kautta vai Matkailutien kautta ABC:n liikennevaloristeyksestä (Hiekkasärkät E)
- Pohjoiseen lähtevät henkilöautot Hiihtomajantien kautta valtatie 8:lle tai Tiporämeentie -> Vihasniementie -> Vetoniementie -> Holmantie kautta Shellin liikenneympyrään. Tai mahdollisuus on ajaa myös Hiekkasärkkien kautta.

Kalajoen Junkkarit ry

c/o Vivia Talouspalvelut Oy
Savisilta 1

84100 Ylivieska
Y-tunnus 0185922-0

Yhdistysrekisterinumero 120.904